Sa Cala de Biniancolla

Sa Cala de Biniancolla, Sant Lluís

Un fosquet, a sol post, ens regala unes vistes espectaculars, cel vermellós, aigues tranquiles, casetes blanques i buides, allunyat del soroll de l’estiu. Es la tardor menorquina, tot en silenci, només el cel i la mar que es fonen en un, quan la nit està a punt de guanyar sa batalla diària, que donarà pas a sa fosca negre. Durant unes hores la penumbra serà la protagonista, fins que el sol, allà a primera hora del matí, torni a sortir, per donar llum i color a un dels racons més encisadors de la costa lluissera.

cala

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s