Em quedaré atrapat, ebri d’aquesta llum

Ella sempre tant misteriosa, ella sempre tant mística, ella sempre tant…blanca. La Lluna, allà a dalt del cel, presideix les nits fosques, influeix en el dia a dia de la nostre raça.

llunaA ella, a la Lluna, li han dedicat nombroses cançons i me vull quedar amb una, que va escriure un enimorat de la Lluna, en Carles Sabater. Tenia autèntica devoció per ella, de fet, no es s’única cançó que li va dedicar, però si la més famosa. Ell es passava els dies esperant que arribés la nit.

Comparteixo amb el desaparegut Carles Sabater, una petita part d’aquesta gran devoció i admiració que tenia per aquesta Lluna blanca i radiant que il.lumina el nostre cel. En el fons jo també estic un poc boig per aquesta nena, com ell anomenava a la lluna.

Ara que és de dia, jo també esperaré que arribi la nit, per poder tornar a contemplar aquest satèlit tant nostre i tant característic del nostre planeta.

I quan es fagi fosc, tal com fèia en Carles Sabater, em quedaré atrapat, ebri d’aquesta llum, servil i acabat, BOIG PER TU.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s